SUMMER -SALE- (Del 2)

Hejsan!

Nu är det sommar och semester ( för några iaf) och då tänkte vi locka med lite semester REA, då vi har en hel del nytt som kommit in och ännu mer som kommer in..-Så hjälp oss tömma lagren lite grann:-) 

Nytt-Demo = 2 års garanti

Beg = 3 mån garanti.

........

Förstärkare

Först ut blir Mark Levinson, där vi kommer få in en No:585 som vi sålt ny för drygt 1 år sedan

Nu! 99,000 kr ..ord.p:150,000kr

....men vi har också en No:5805 till fint pris. nu! 79,000 kr netto (109,000kr ord.p)

Vidare så finns det en cool receiver från Kanada, anrika Magnum Dynalab. En rör-hybrid som låter gudomligt bra (Konkurrerar starkt med min favorit, Gold Note IS1000)...Här får man också en FM-tuner i världsklass...-Kolla det erbjudandet :-)

-Nu 35,000 kr ord:65,000 kr ( ink.antenn)

'CD-spelare

Sedan har vi ett till inbyte som kommer in snart, en Gold Note CD1000 som vi sålt som demoex för drygt ett år sedan. -SÅLD-

Vidare så har vi en fin Drive- Dac-kombination från franska Neodio (märket har Audioconcept tagit upp precis nu) som vi vill sälja ut.

NU! 50,000 kr netto

Paketpris

Vi har också ( på tal om Frankrike) en fin kombination CD- & Int.förstärkare från Mimetism som vi säljer som demoex. För den finsmakande esteten ...

Ord.p= 120,000 kr för båda,,,,NU! 95,000kr

 

Högtalare

I högtalarväg så har vi fina erbjudanden i båda pris-ändarna:

Högst upp två fina erbjudanden från Liao, Lawrence. Dels Violin med det speciella utseendet Nu 50" (ord:110") men och deras toppmodell , Dragon (min kollegas).Nu 300" (ord: 999")

Andra extrem-högtalare, demoex vi har inne är Kharma DB7 (vi hjälper Audiotrade)...Nu 150" (250 ord.o)

samt även ART Loudspeaker, modell Dram8.ord:139" ,,,NU! 99"

Andra välljudande skönheter är Gold Notes XT-7 (deras näst största modell, har fått lite märken från utställningar, därav REA). Nu! 99" (ord.p:143")

Samt WolfVonLangas minsting SON, med elektromagnetiska basar. -Låter så bra att de antagligen får stanna i mitt andra-system..:-) ord.p:150", nu 75"

(ArtLoudspeakers, Apertura och WVL är från början inköpt för utvärdering, trots de låter grymt bra, så kostar de också en slant, och med det har succén uteblivit, tyvärr. Då vi har fler märken, har vi valt fokusera på färre märken och mer system-tänk än att föröka sälja allt till alla...)

Sist men inte minst, en fransman igen, Apertura, ( Perfect Sense i Stockholm har tagit över agenturen, då vi testat men valde passa) Inget fel på högtalarna, väldigt öppen karaktär och lite ProAc-inspirerat bygge på många sätt...-Deras storsäljare, Edena finns till fint beg-pris, då den varit ute hos en kund i drygt 6-månader. (Kunden valde Tidal för +600" som  sin nästa uppgradering :-) 

Apertura Edena (ord.p:65",,,nu! 35")

Kharma DB7Lawrence Violin 50"Apertura Edena 35"Gold Note XT-7,,99"

I den billigare ligan har vi fortfarande ett par Xavian kvar, golvaren Deliziosa nu 7,700Kr (11" ord.p)

samt ett par precis inbytta golvare från Taga, typ 5000 kr paret. (-Ord.p:10")(och de låter riktigt bra faktiskt).

Jo, vi har lite Revel också, demoex, både ett par stativare samt ett par golvare, (F35), riktigt bra för nypriset, nu ännu bättre.(16,9" mot ord.p 24")

Vinyl-spelare

 JO, så dyker det snart upp en värsting Kuzma, Kuzma Reference med tillhörande 4-point tonarmen (nypris kring 160"). -Pris inte klart på denna, väntar fortfarande in den...

Phono (Riaa) steg

Vi har precis bytt in en Gold Note PH-1 , nu! bara 4,500kr mot 6" ord.p. samt har vi bytt in Clearaudios tidigare "värsting" Reference Riaa, nu 25".

Om du vill ha billigt Riaa steg som är grymt bra så har vi 3 olika modeller som kommit in som nyhet, Fezz Audio.2,500 kr --3,900 kr resp  6,900 kr..

Samt har vi ett rör-värsting riaa från engelska ARTaudio...50"+

Pianosa SÅLD

Entreq & Jorma

Min kollega/vän skall till att flytta, så vi har redan börjat REA ut lite av hans grejer som inte kommer få plats i nya boendet. Just nu fokuserar vi oss på en massa ENTREQ-produkter, jordkablar, fötter, strömrenare, jordboxar, rack, strömkablar med mera...-Kolla in allt detta på våra "Erbjudanden". -Mer kommer, tag gärna kontakt....

High End...

En av mina kunder och god vän, som handlat stereo av mig sedan 95-97 eller så, har avlidit (tragiskt). Vi köpte in hans stereo från dödsboet och har sedan en tid reat ut dessa produkter: Jorma kablage, McIntosh C48 försteg..nyskick.. och inte minst darZeel slutsteg/ SÅLD/.

-Nu kommer kanske än mer Jorma Design REAs via min kollega som flyttar. -Passa på då dessa produkter är som nya och allt sålts via oss som nytt och så klart bara en brukare..

SÅLD

RÖR-förstärkare....

Vi vill också gärna slå ett slag för rör-förstärkare och ger Er ett bra pris på våra demoex från Fezz Audio (alla modeller finns som demo),

Ex: Mira Ceti (300B) ...ord.p:28"...nu19,900kr

ART audio (Diavolo, 300B single ended) demoex, pris på förfrågan

samt Audiovalve (Assistent 30).demoex..ord.p:37",,,nu 27"

Fezz AudioAssistent 30

 

Enklast för dig: Tag kontakt 023-202 50 och så ger jag dig en fin deal, med eller utan inbyte, oavsett vad du vill byta in respektive köpa :-)

KABLAR allmänt..BORT

Vi har lite kablar som skall bort:

Kimber..(Vi hjälpt tidigare distributör sälja ut sitt sortiment)

Jorma..(Vi har lite kvarvarande lager + inköpt från dödsbo + kollega)

Entreq...(Lite lager kvar samt har min kollega mycket som skall bort

TQ ..(Tellurium Q)....signalkablar, 1,5m RCA Black

Neodio..(Finns högt-kabel + strömkablar till bra pris)..kolla erbjudanden

RACK...Bort

Entreq, kommer ett 3-hyllors Single, med level 1 och 2,  tag kontakt för pris..

Vi tar byten samt maila ett bud om du vill det...vi tackar i regel nej om det inte är seriöst..

Naturligtvis finns det mer REA-produkter, kolla in "Erbjudanden" på vår hemsida. En hel del av dessa produkter ligger där redan, andra inte...Som sagt, bäst ta kontakt med oss för mer information, priser etc...-Först till kvarn-principen gäller. 

Vad gäller fraktkostnader, så får det förhandlas gällande tyngre saker, annars fraktfritt.  (Ord.priser gäller fraktfritt)

Vi kommer säkert komplettera denna blog med del 2), om fler produkter, alt ta bort det som sålts samt kanske lägga in lite mer priser...-Men kolla under Erbjudande, i första hand...RING eller maila 023-202 50 , shop@lasses-hifi.com om Ni vill förhandla ev inbyten, frakter, priser etc..

Hoppas nu Ni får en skön, solig, Corona-fri sommar.

Önskar 

Lasse / Morgan / Mats

Ps. Märken vi saluför i första hand.

Marantz-Rega-Technics-

Esoteric-Audiodata-Trenner&Friedl-

Fezz Audio- Gold Note-Harbeth -Atacama- Neotech- 

Aries Cerat-ARTaudio-McIntosh-Mark Levinson- ProAc-Grandinote- 

Mfl...2 nyheter är på G också :-)

 

 

Featured products

Save 11%
Save 11%