Lasses HiFi -Umeå

Hejsan alla HiFi-vänner!

Här kommer lite information om vad som händer hos oss och varför. Ni har kanske redan sett bilder med pallar med produkter på väg till Umeå och vårt show-room där. Varför nu detta, kan man fråga sig, eller hur kommer det sig??  -Här kommer alla svaren, på en och samma gång :-) -Väl mött i Umeå..!!

Bakgrund

Vi (Lasses HiFi) har under ganska lång tid samarbetet med Classic Design Scandinavia, och det samarbetet håller nu på att utökas. Var detta slutar är inte klart utan mer en pågående process men vi återkommer vart det lider.

Mats, som jobbar åt Classic Design Scandinavia bor i Umeå och därmed har de en lager- demo-lokal i just Umeå. Nu med vårat utökade samarbete får jag (Lasses HiFi) möjlighet exponera inte bara Classics produkter-märken utan även allt som vi står för, i Classics show-room, Umeå.

Detta gör att vi ( Lasses HiFi) kan då nå ut till fler intresserade kunder för visning-demonstration-hemlån på ett betydligt närmare avstånd för de som bor norr om Dalarna.

Avgränsning

Vi kommer inte att agera som en traditionell butik i Umeå, utan här gäller det att boka tid för demonstration-visning, allt med Mats vid spakarna. Jag kommer upp så ofta det går ( Corona-tider nu så vi är duktiga och avvaktar resandet så mycket vi kan). Vi kommer så klart ha inbjudningar och mäss-liknande tillställningar, med olika teman, nyheter etc.

-NYA Technics jubileums-spelaren : SL12010 GAE med förmonterad unik pickup från Nagaoka kommer finnas i Umeå för premiär-visning :-) . (Helsvart, i 1000 limiterade ex, Pris: drygt 50,000 kr, ej riktigt klart ännu) Vi får in 3 ex..PASSA PÅ ,,boka din NU..En redan såld..Ett bra exempel på nyheter som kommer..:-)

Vi kommer heller inte sälja produkter, så kallade kommersiella märken etc,, utan de skall tillföra ett värde, ur känslomässigt perspektiv. En del märken och modeller kommer vara ganska exklusiva prismässigt, andra mer som mid-fi i pris. Dock kommer vi inte sälja det allra enklaste av HiFi, det gör andra bättre. -Vi kontrar med bättre begagnat och lite vintage kanske:-)

 Erbjudanden

Vi KOMMER dock att sälja begagnat, ta inbyte vid köp och du som kund kan be om att få höra en produkt som står i Falun, så flyttar vi upp den för din skull. Du kommer också få möjlighet till hemlån, samt även Mats och min kunskap vid installation i hemmet och vår rekommendation inför köp av ny/beg produkt.

Vi KOMMER ha märken som du känner till, Classic Designs Gold Note och Atacama men också Lasses HiFis märken som Trenner&Fridel, Fezz Audio..ARTAudio....Technics, ...Esoteric..Audiodata...Harbeth...Rega... med flera..( Med fet stil finns där redan nu!)

Vi KOMMER också ta in lite nya märken (Allt gäller så klart både butiken i Falun och show-room i Umeå)....Vi vill inte skvallra om allt detta ännu, men vi rör oss kring 3-4 olika fabrikat som kan vara intressant, en del på kort sikt, andra på lite längre tid.

VI KOMMER ha flera olika kabelmärken, i olika prisklasser också, ,,,Tarfala..Neotech..samt flera olika alternativ..Allt för bästa systemanpassning.

Det som är SPÄNNANDE med Lasses HiFi Umeå, är att helt plötsligt får vi in nya vinklingar med rolig, spelglad hifi men också riktigt TUNG hifi, som inte riktigt finns där idag. -Lägg till alla möjligheter med tillgång till begagnat ( även från Falun) samt möjlighet byta in, bra service och närhet till allt. Dynamiken ligger också i att vi har olika saker som inte finns tillgängliga lokalt idag:  rörförstärkare, både billiga och exklusiva, högtalare som inte är som alla andra både små och välljudande, både mid-fii och high-end prisnivå.. Sist men inte minst, CD-spelare, och på alla olika prisnivåer...-Ni måste bara lyssna på Esoteric, ja, både CD & Förstärkare..Jodå, vi jobbar med streaming också, motvilligt:-).

Skivor

Vi kommer ha massor med begagnade LP och CD-skivor att erbjuda. Bara florera i högarna..Mycket Jazz, en del klassiskt samt modern rock och pop så klart..

Gitarrer

Classic Design Scandinavia importer ju också elgitarrer från Reverend Guitars samt pedaler från italienska Mastro Valvola och kanadensiska Dr. Scientist, här finns också redan nu ett antal olika begagnat-alternativ. PRS (Paul Reed Smith) är ett av beg-gitarrerna som nu står till buds, samt Starfield (Ibanez-rolls märke på 90-talet) ett annat. Både billigt och exklusivt även på den sidan.. 

Till Skott

Tror Ni som jag att Lasses HiFi Umeå med Mats i spetsen kommer att tillföra mer Hifi och mer musik i Umeå? -Det tror jag med, och vi har redan fyllt lokalen (även om det kommer mera succesivt) Så boka tid redan nu:...

Mats har ordet

Nu när vi äntligen kan presentera det vi jobbat på under hela våren, vill jag börja med att hälsa alla välkomna till Lasses HiFi Umeå. De senaste veckorna har spenderats med lite smygtester av demorummet med några nyfikna kunder. Det återstår fortfarande lite jobb för att göra rummet ännu trevligare, men redan nu känns det som ett riktigt bra ställe för utvärdering och samtal. Sortimentet består, i skrivande stund, av Gold Note, Atacama, Fezz Audio, Technics, Neotech, Albedo och Trenner & Friedl. Det sistnämnda vill jag nämna lite extra då vi precis packat upp den rykande färska modellen PHI, som åtminstone får mitt hjärta att slå lite snabbare. Nu påbörjas den tiden som normalt är död i HiFi-branschen men just detta år tror vi att många fler kommer att söka sig till stereon i brist på resmöjligheter. Vi siktar på att vara tillgängliga för bokning både dagtid och kvällstid även under semesterperioden. Med detta sagt vill jag inte bli mer långrandig, utan ber att få önska er alla en trevlig midsommar och en fortsatt trevlig sommar. 

Hör av er på mail till Mats för tidsbokning. 

Mats mail: mats@classicdesign.se

Very Welcome

Mats/Lasse

 

Featured products

Save 11%
Save 11%