Alla har vi olika preferenser här i livet och det gäller även i vårt val av HiFi. Vi har uteslutande valt att jobba med högkvalitativa produkter som står sig väl både i pris och prestanda och som dessutom håller sig tidsmässigt bra.

Vår ambition är att du ska få ut maximalt av din investering och ska kunna njuta av den under lång tid framöver. Om du tycker att något saknas så brukar vi sällan ha några problem med att ta in det i vårt sortiment.

Historia
Lasses HiFi grundades 1991 och året efter öppnades butiken vid nuvarande adress Gustafstorg 4 i Falun. Vi har expanderat försiktigt över åren, tagit över grannlokalen och öppnat e-handel.

Vår relativa småskalighet gör att vi kan jobba med ett roligare och mer unikt sortiment. Vi står för att produkterna vi säljer har den utlovade kvalitén och prestandan som rimligen kan begäras i respektive prisklasser. Lasse har personligen testat och utvärderat samtliga produkter som säljs.

Trygghet för dig!
Du kan känna dig lugn och trygg när du handlar hos oss. Lasses HiFi har funnits i över 20 år, är självfinansierat och har inga betalningsanmärkningar. Eftersom vi inte ingår i någon kedja som pressar oss att sälja volymer och produkter som vi inte helhjärtat tror på så hittar du inte de produkterna hos oss. Däremot en hel del annat som du inte kan hitta hos de flesta andra ljud- och bildbutiker.

Vi vill få dig nöjd redan från början och vill gärna att du kommer tillbaka. Du kommer förhoppningsvis uppskatta vår service, vår öppenhet, samt att vi faktiskt vet vad vi pratar om och kanske mest av allt – vår passion för musiken!

Vi svarar på dina frågor
Du får snabbt svar på dina frågor och funderingar om du mailar till oss på falun@lasseshifi.se , inom 24 timmar senast! 

Det går såklart bra ringa oss på 070-788 30 20. Om vi inte svarar kan du lämna ett meddelande så ringer vi upp så fort vi bara kan, senast dagen efter, under våra öppettider såklart.

Vi levererar så fort vi bara kan, normalt dagen efter beställning. Vid restnoteringar eller leverans från leverantör så hör vi av oss till er om aktuell leveranstid.

Se även vår Leveransinformation och våra Köpvillkor

Lasse Andersson HiFi & Konsult AB
Org.nr: 556475-0478