På sektionen Om oss kan du läsa hur Lasses HiFi startades och hur vi utvecklats sedan dess. För att få veta allt om våra Köpvillkor eller vår Leveransinformation så tryck på respektive länk.

På den här sidan vill vi poängtera ännu en gång hur långssiktigt vi arbetar med våra kunder och hur seriös vår strävan är att just du ska hitta rätt. Därför har vi fri frakt, smidiga betalsystem och personlig service.

Ring oss på 070-788 30 20 och prata med en riktigt person som brinner för musik och bra ljud. Vi svarar på alla frågor som rör ljud, musik och vår butik.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker när du handlar på Lasses HiFi. Vi har funnits i över 20 år, aldrig haft betalningsanmärkningar och ständigt fått höga betyg i kreditvärderingar.

Under åren har Lasse knutit nära personliga kontakter med många av de mest kunniga i branschen. Allt från journalister och sakkunniga till tunga tillverkare och generalagenter inom HiFi-världen. Vi finns här för att ge dig svar på dina frågor och vägleda dig i ditt sökande!