Musik-helg i UMEÅ (9-10/10)

Hej

Nu börjar det dra ihop sig till musikhelg i Umeå. Den 9-10:e oktober smäller det. Detta är vårt sätt att presentera oss ordentligt för västerbottningarna, och som en liten bonus en del i vårt 30-årsfirande. Det blir självklart kalas i Falun också, var så säkra. 

Vi kommer husera i Folkets hus lokaler. Där kommer vi ha 4 olika lokaler med olika teman. Ni går in genom huvudentrén och letar er upp för trappan till konferensavdelningen. Skyltning kommer finnas på plats. 

1) Classic Design.....Här kommer vi spela på största Gold Note-riggen bestående av För- och slutsteg samt nya referens-Riaat och en vinylspelare-pickup av rang. Till denna anrättning så spelar vi på högtalare med öppen baffel från Pure Audio Project samt horn-högtalare från tyska Odeon Audio. Kablaget kommer här vara genomgående FTA (Final Touch Audio)....Detta är ett stort rum så vi kan husera ett flertal personer och ändå kunna hålla avstånd.

2) Nästa lika stora rum huserar Jan från Technics i. Detta blir super-spännande då vi kommer ha Norden-premiär för de nya uppgraderade högtalarna samt förstärkaren SU-G700. Vi kommer också ha deras största integrerade förstärkare SU-R1000 att spela på. Finns mycket ny teknik att snacka om med dessa. Sist men inte minst kommer vi spela på Technics referens-skivspelare SL-1000 och om allt går vägen, på Gold Notes finaste pickup Tuscany Gold. Anrättningen kablas genomgående av Neotechs fina kablar. Här kommer det också finnas en hel del life-style produkter, hörlurar och en hel del REA på dessa...

3) I ett lite mindre rum får jag (Lasses HIFI) husera, med lite fin-lir från andrika, exklusiva märken såsom Esoteric (Vi tar med hela 05-serien, med nya nätverksspelare, CD:n, Förstärkaren,,,samt klockan från 02-serien) Kondos eminenta integrerade rörförstärkare Overture. Detta kommer spelas till högtalare från Schweiz, Tobian Sound Systems och lite JBL, varvat så där. Här blir det spännande kablage från numer svenska Bertram.  Vi kommer också visa lite coola instegsprodukter från amerikanska McIntosh, MA352 med matchande SACD, en hybrid-integrerad som låter fint, ser bra ut och är nästan "billig"..

Vidare kommer vi visa gitarrer från Reverend och förhoppningsvis kommer skivhandlarn sälja lite LP skivor. 

För att göra denna anrättning ännu mer intressant för Er hifi-nördar så kommer vi visa på två nya märken-produkter gällande fötter och underlägg till högtalare och elektronik, på den allra högsta nivån.

Du kommer få förtäring i form av kaffe & fika (som Folkets hus tillhandahåller) samt kommer det finnas annat godis i våra rum, som vi bjuder dig på.

Gratis entré och tiderna är lördag den 9/10, från klockan 11.00 till 17.00 samt Söndagen den 10/10 från klockan 11.00 till 16.00..

Detta får du inte missa, för vi kommer ju spela bra musik också, det ser väl Mats från Classic Design till, hoppas jag. Lite klassisk musik kan jag bidra med. Hårdrockarn Jan från technics kommer nog lira mer traditionellt som Ni alla gillar, Yello och så :-)

Vi får nog lite hjälp av lokalbefolkningen också. Johan är vår estet som också kommer se till att Ni spritar Er och håller avstånd. Han är vår garant att allt kommer se snyggt och proffsigt ut, dessutom vår data-nörd om streamingen krånglar..

Den lokala chefen, Mats på Classic Design kan Ni kontakta om Ni har frågor, kanske praktiska frågor, kring parkering, övernattning etc. Han har koll på allt. Du når honom på mobile eller mail: 

073-506 10 52

mats@classicdesign.se

Om mot förmodan Du inte kan komma denna helg, men kanske ändå är nyfiken på att höra något av allt detta, så finns det möjlighet boka tid för detta, återigen ring Mats. Jag kommer vara på plats t.o.m Torsdag nästkommande vecka om Du också vill träffa mig.

Vi har ju vårt showroom, för dig att boka tid till, eller komma obokad på vår öppna onsdag..

Nu finns Lasses HiFi representerat i Umeå, med Mats som min lokala representant. Med detta event vill vi understryka detta, så Ni vet, nu är det en ny hifi-firma i stan ni också kan vända Er till.

Vi kommer erbjuda stora delar av Lasses HiFi:s sortiment i Falun samt även lite mer och annorlunda ibland. Det vi inte har i Umeå, men som Ni vill höra, det flyttar vi lätt upp till vårt showroom och Ni får helt plötsligt tillgång till hela vårt sortiment.

Med detta event får Ni nu möjlighet till en hel del smakprov, av vad vi har att erbjuda. Jag tror och hoppas denna unika anrättning kommer att smaka. Det blir bara produkter med hjärta och mycket magi..-Det är Lasses HiFi det..

//Väl mött

Mvh

Lasse  / Mats / Johan 

 

Med många spännande hifi-system att uppleva! Även möjligt att skräddarsy demo med produkter från Falun-butiken.

073-506 10 52

Öppet varje onsdag 12-17

Övriga dagar tidsbokning

.....

Lyssningstips från Lasse:

Tobian högtalare

Esoteric SACD

FTA kablage med Bertram som joker

Technics SL1000 skivspelare

Gold Note PH1000 Riaa-steg & Tuscany Gold Pickup

Spännade nyheter:

Technics nya högtalare-förstärkare

Esoterics nya nätverksspelare

Gold Notes nya referens Riaa-Phono-steg

//Lasse

Featured products

Save 11%
Save 11%