Lördags-event- UMEÅ- 15/4

Hej på Er alla hifi-vänner!

Nu är det snart dags igen, för ett givande event i UMEÅ, i vårt showroom.

Vi slår upp portarna klockan 11.00, men vi är väl där och skrotar från kl:10 misstänker jag. Det skall ju kokas kaffe och bullar skall gräddas. Tårtan tar vi med oss, det sedan gammalt det, när jag kommer till Umeå så skall vi fira med tårta.

Nu frågar Ni Er varför Ni skall göra omaket att släpa Er till vårt showroom, på Er lediga lördag och allt? -Jo det skall jag försöka förklara nedan:

1) HØRNING högtalare (Ett måste höra på)

-Dessa måste Ni läsa om i Mats förra blogg. Jag har bara hört ett par och det var en helt underbar upplevelse, vilken bas. Nu har vi möjlighet att dema tre olika varianter för Er. Blir lite upp till Er som besökare vad Ni vill höra. -Vi har hela kvällen på oss..:-)

Zeus...Liten, prisvärd, ...-En killer enligt Mats. -Vi har den med DX55-elementet

Aristotle....Större, mer baselement. Vi har just nu båda versionerna med DX55 elementet och även den exklusiva PM65 med jättemagnet, som sitter standard i deras två största modeller.

2) Lasses HiFi FLOW & FLOW X1

Mats har två set med demo-kablar av båda versionerna för demo, samt skall jag försöka komma ihåg ta med våran prototyp av en framtida strömlist, modell bra. 

Här kan vi alltså demonstrera ett helt set FLOW och även ett set med FLOW X1. Vi kan byta stegvis om vi känner för det, det är upp till Er.

3) Rör vs transistor

Dessa högtalare fungerar både med mycket effekt och med liten effekt. Då kan det vara läge bekanta sig lite med hur rör fungerar och även lyssna på skillnader. Det är inte bara fördelar med det ena kontra det andra, tycke och smak. Men det vi vill Ni skall få förståelse för ÄR att rör inte är jobbigt, dyrt, låter gubbigt, komplicerat, utan precis tvärtom, enkelt liv som också ofta blir billigare är transistorns dito. Sorry, lång mening :-). Mats kommer senare skriva en blogg om just detta, och även klargöra lite begrepp och alternativ som gör att man kanske inte längre upplever detta med rör som lite rörigt.

 

4) Placering

Dessa högtalare kan placeras lite olika och få rasande olika effekt. Detta tack vare dess hybrid-lösning med basarna bakåt osv. Vill Ni så kan Ni få en kul upplevelse.

5) Tårta med Lasse :-)

 

Bonus

Har vi tur så kommer Stefan från Bertram Cables, dock är han i skrivande stund förkyld, så vi får se. Det tar vi som bonus om det blir så. Han kan så klart förklara mer ingående hur FLOW och FLOW X1 är uppbyggda, skillnader och tanken bakom det byggsätt som är så speciellt med Bertram Cables. (Bertram gör Lasses kablar på OEM basis)

 

 Sum up

Sum up

Jag tvingar Er inte komma nu på lördag, men jag önskar verkligen att Ni vill och kan, för det är ju inte så ofta jag ser Er och det tycker jag ju är så kul. Så från mitt hjärta, välkomna på lördag, så ses vi.

Hälsningar

Lasse & Mats

 

 

Featured products

Save 11%
Save 11%