Jönköping mässa 23-24/4

Jodå, vi kommer...

-För Er som saknade oss i Stockholm så kan jag meddela det berodde på att man flyttade mässan från Feb till April. Men vi var ju redan inbokade till Jönköping i April, så då fick vi lov att prioritera. Har man lovat, så har man, Jönköping fick det bli. -Så här kommer vi Nu, hoppas få se dig på mässan också.

Kom du också...Kom ihåg...Lörd-Sönd 23-24/4... :-)

...

Vad kommer vi visa / dema?

GOLD NOTE - LINDSTRÖM - ODEON - NEOTECH

Giglio & PS-T & IS1000

Lindström Audio, The ISO85

Odeon,  Orfeo

Stora Hotellet

Ja, vi kommer ha ett standardrum på 18kvm att husera i, på Stora Hotellet "på stan". Där har vi bjudit in herr Lindström "himself" och hans eminenta högtalare,(The ISO85), modell öppen baffel. -De lyssnade jag på i Umeå, och de lät riktigt bra, de har nåt.

Vidare kommer Mats, Classic Design regera där med elektronik från vårt kära Gold Note och kablar från de grymt prisvärda Neotech.

Systemet kommer bestå av en skivspelare, Giglio med Machiavelli Gold pickup samt använder vi oss här av det stora Riaa/Phono-steget PH-1000. Lite streaming blir det säkert också kanske, då från vår DH-10 MEN vi har med oss den superfina CD-1000 för att visa att även Gold Note kan, kan spela CD dvs.

Balance Ljud& Bild

Jag kommer mestadels husera några 100 meter bort, hos Ingemar. Där kommer vi rigga ett litet 10-system från Gold Note med de superfina stativarna Orfeo från tyska Odeon. Vi kommer köra vinyl även här, nu med den mindre modellen Pianosa och här med Donatello Red pickup. Vi streamar och använder DH-10 även som försteg, PH-10 som Riaa/Phono och slutligen PA-10 slutsteget. Högtalarkablar och resten av kablaget kommer även här bestå av fina Neotech.

Ett nästan mini / half size / system i Gold Notes fina och prisvärda 10-serie, med vinyl & streaming....-Hur fråckt kommer inte detta se ut med kaxiga Odeon Orfeos lilla uppsyn men med det stora ljudet...Wow..Måste nog både ses och lyssnas på känns det som....Kul...kul...kul....

Lasse

Jag kommer ha en lite friare roll och därmed kunna mingla runt lite med er, ta en fika eller så. Men mitt ansvar blir hos Ingemar.

Mats

Här är huvudchefen och han ansvarar för vårt demorum, för musik och kunskap.

Gäster

Som sagt, herr Lindström kommer dema och snacka om sina gunstlingar, men även Nils, från Studiokoncept i Lund kommer vara i faggorna, då han också är återförsäljare för både Gold Note, Neotech och Lindström högtalare.

Ingemar (Balance Ljud & Bild)

Ingemar har säkert bjudit in fler vänner/återförsäljare så hans butik kräver nog ett besök för den nyfikne. Ingemar är också återförsäljare av Gold Note redan och han är lite nyfiken på både Neotech och lättdrivna Odeon. -Så det kommer kanske finnas kvar lite demo-ex även efter mässan, värt att kolla upp för Er som är boende i närområdet.

 

Väl mött säger vi alla till Er alla :-)

 Inspiration...

 Neotech kablar med Odeon högtalare och Gold Note skivspelare (Giglio) och elektronik (IS1000) i bakgrunden

 

Pianosa

 

Giglio

 

Red

 

Gold

 

PH-10

PH-1000

IS-1000

CD-1000

DS-10

PA-10

Featured products

Save 11%
Save 11%