Gold Note - demo - Porschecenter- Örebro 11/12

Hejsan

Härmed bjuder vi in Er till finrummet i Örebro. Lördagen den 11/12, mellan klockan 11.00 och 15.00 kommer vi spela musik för er. 

Vi fortsätter fira 30-år, nu i Örebro.

Vi kommer husera hos Porsche Center i Örebro, och alla Ni som kommer får en fin lördags-brunch med smörgåstårta och kaffe/fika, alldeles gratis.

En trappa upp kommer vi spela musik i en avskild lokal med fin utsikt. Totalt kommer det nog finnas två eller tre system som spelar musik, både vinyl och modern streaming i världsklass.

Vi hoppas på en trevlig stund tillsammans med Er. Vi kommer fokusera på Gold Notes elektronik, Vinylskivspelare mm....Högtalarna kommer vara unika bredbandare från Trenner&Friedl (Phi) samt lite hornhögtalare från tyska Odeon Audio.

Lite spännande saker från Eryk S Concept kommer också finnas på plats. Samt eventuellt lite begagnade LP & CD-skivor till försäljning.

Om Ni vill så kan Ni så klart florera runt och spana in en och annan bil också, typ Porsche. Vill Ni ha guidning kring bilarnas så löser vår vän Andreas detta så klart.

-Andreas på Porschecenter i Örebro, här med Eryk S Concept & TEAC

Passa nu på att ta en tur till Örebro och Porsche-center, där jag och Mats (Umeå) kommer husera hela dagen och spela go musik och ha riktigt kul.

 

 Kablar från Bertram audio, Final Touch Audio (FTA), Neotech,...kommer finnas för lyssning, beskådning och försäljning...

....

Lite nya produkter att kolla in, här ser ni bl.a Hifi-Stay...samt lite begagnade LP & CD fynd, utlovas..

 Fina bilar att kolla in också...

Lite rör är alltid skönt,,,vi visar Fezz Audios fina tingestar..

Eryk S Concepts -Porsche-högtalare...

 

Gold Note...vårt huvudmärke för detta event..

Odeon Audio horn högtalare

Trenner&Friedls bredbandare, Phi ink org.stativ.

 

Flera fina Gold Note system finns att beskåda och lyssna på. Både i 10-serien och 1000-serien.

Så kom nu ihåg lördagen den 11/12, i Örebro hos Porschecenter, drömfabriken för både bil och ljud :-)...Klockan 11-15 var det...Smörgåstårta och kaffe att värme Er med.

Vi tänker på Corona-viruset, hos Porsche testar de ev feber hos besökare, samt finns handsprit överallt och vi håller avstånd.

Välkommen

Mvh

Lasse & Mats

 

Featured products

Save 11%
Save 11%