Demodag i Umeå - 10:e september, (kl11-16)

Hej!

DEMODAG 

Nu är det äntligen dags för säsongens första demodag i Umeå. Vi har jobbat hårt med att rigga Wilson Audio Sabrina X tillsammans med ett fullfjädrat system från Mark Levinson, bestående av försteg, slutsteg, CD/streamer och vinylspelare, allt från märkets 5000-serie. Allt detta kopplas ihop med kablar från svenska Bertram Audio. Här vågar vi utlova en riktigt fin upplevelse! 

Vi har precis fått klartecken från Stefan på Bertram, som låter meddela att han kommer att närvara på demodagen. Passa på att träffa mannen bakom de fantastiska kablarna! 

Kablar i världsklass, vi kör på topp-modellen, "bäst-i-världen-klass". Bertram cables är grymma.

Samtidigt kommer jag "torrdema" Lasses FLOW och Ni får se sortimentet med den extrema X1-signalkabeln och högtalarkabel + strömkabel, modell FLOW. Prisbilden börjar så smått klarna, Ni kommer bli glada (hoppas jag).Som om detta inte vore nog kommer vi även att premiärvisa Gold Note A3 EVO II, som äntligen letat sig fram till oss. Här snackar vi utsökt stativmodell med italiensk finess. Vi kör på lördag den 10:e september, kl11-16, på Yxvägen 11 i Umeå, med även mig, Lasse på plats.

Jag har även med mig ett par Tobian, modell större som det kommer bli kul dema. Om vi hinner på lördag må va osagt...Men om alla vill :-) ....15-tum :-).

Nu förväntar jag mig att Ni kommer och njuter av lite musik med oss, ställer frågor till Stefan om kablar och förundras över hur bra även denna lilla Wilson faktiskt är...-Eller är det Bertram-kablarna som gör det ? :-)

......

Reminders...

Utförsäljning

Tänkte påminna Er om vår stora utförsäljningen av Harbeth högtalare till kanonpris. Detta får Ni inte missa.

Även amerikanska Golden Ear, golvare och stativare har vi utförsäljning av. I båda fallen har våra kollegor tappat agenturen och vi hjälper till med att rensa lagren.

Golden Ear

 

Nostalgi

Som några av Er redan sett så har jag, av rent nostalgiska skäl köpt på mig lite vintage hifi, speciellt kul då jag kommit över lite NOS-prylar som jag gillar. Men detta är en trend som jag vill utveckla lite grann och så klart kommer det bli lite för mycket av det goda, så ibland kan vi tänka oss sälja lite av detta också. Men tanken är att rigga gamla system och skriva lite blogg och bjuda in till lyssning, i ren nostalgi med likasinnade.

 

Göteborg 1-2/10

Jag kommer husera på mässan i ett litet rum på Hotell Heden. Där kommer jag stillsamt spela musik från en skivspelare från Gold Note och en CD från Esoteric. Högtalarna kommer bestå av Tobian Sound Systems och förstärkeri från franska Jadis. Jag tror vi även riggar en "life-style" system med Gold Note all the way, 10-serien samt nya stativarna. Här ska jag försöka mig på att streama (!). -Nåväl, detta är den preliminära planen, so far.

Vi får se om färden går vidare, kanske demo i Lund och Jönköping under kommande vecka/helg. -Vi får återkomma i ärendet.

Nyheter

Nu har äntligen Technics lilla lifestyle-system kommit in, med allt-i-ett samt separata högtalare. Låter grymt bra må jag säga.

Gold Note har som sagt släppt ny stativare och golvare som nu landat. Snart kommer ett enklare Riaa-steg också dyka upp, vilket kommer bli en killer pris vs prestanda.

FTA har släppt en lite vassare USB-kabel, dock lever den gamla kvar också. Tag gärna kontakt om ev intresse.

Esoteric har som sagt i förra bloggen släppt ett stereo-slutsteg i 05-serien, väl passande till deras streamer i samma serie med inbyggt försteg. 

Skivor, vi har börja sälja fin-skivor, både LP och CD. Kom till oss och handla. ECT, ACT med mera..

Mera Demos

Om inte annat kommer vi fira att vår butik i Falun, på Kung Gustafstorg 4 firar 30-år. Så det skall firas, slutet Oktober alt början November kommer det bli. Det var första November 1992 vi blev med butik, då hade firman precis fyllt ett år, resten är historia :-)

Utskick -Mail-

Om Ni vill håll Er uppdaterade och få de häftigaste erbjudandena först, så anmäl Er till vårt utskick, vilket brukar komma en gång i månaden om vi sköter oss. Du kan anmäla dig på vår hemsida, alt maila mig så lägger jag in dig. 

Avbetalning

Ni känner säkert till det men jag tar det igen, ändå. Dels har vi sedan länge räntefri avbetalning , upp till 36 månader, via Wasa-Kredit (En del av Länsförsäkringar). Sedan har vi nu också en möjlighet för Er med företag, företagsleasing. Vilket kan bli väldigt förmånligt. Tag kontakt om Ni har funderingar kring detta.

 

 KOM!!!

Se vad fint Mats har dukat fram till Er, självklart bjuder vi på kaffe och tårta, kakor och spännande musik.

Mvh

Lasse-Mats-Stefan

Featured products

Save 11%
Save 11%