30-år

Hejsan!

Härmed är Ni inbjudna till vårt lilla firande i Falun, 26/11.

Det är en lördag och vi kommer börja kl:11.00 och hålla på till 16.00 eller längre om andan faller på...

 

...

Vad firar vi då ?

Jo, förra året blev företaget Lasses HiFi 30 år, nu blir butiken på Kung Gustafstorg 4c 30 år, ett år senare.

Det kanske inte är helt unikt men ganska ovanligt, nästan oavsett bransch, att en liten butik i utkanten av centrum överlevt i 30 år och med samma ägare.

....

Vad gör vi då ?

Jo, vi kommer nu äntligen introducera Lasses FLOW kablar på riktigt. Stefan, från Bertram Audio kommer till oss och visar och berättar om dessa förträffliga kablar. Självklart kommer Ni få lyssna på dem också. Vi kommer då speca exakt pris på alla kablarna dessutom. Kanske redan ta order om någon vågar beställa :-)

Vi kommer spela på 3 olika system, samt en lifestyle-rigg från Technics. Ett system kommer innehålla Technics + sannolikt Sonus Faber högtalare. Ett annat system kommer vara enhetligt Gold Note "all-the-way" samt ett tredje "gubba-system" med rör och vintage-hifi. Alla systemen kommer vara vinyl-riggade och två kommer vara klart för streaming samt ett system med CD-möjlighet. Lilla Technics systemet kommer demas med CD men den är förberedd för streaming också. 

Så klart kommer vi bjuda stort, med tårta och kaffe & kaka. Kanske en och annan överraskning också. 

....

Lasses HiFi FLOW kablar...En introduktion:

Dessa kablar kommer finnas i två versioner, en standard FLOW och en lite mer extrem, kallad FLOW X1.

 • RCA signalkabel, 1,5m
 • Högt.kabel, banan-kontakter, 2x2,5m
 • Strömkabel, 1,8m.

Option, med pristillägg,  kommer bli:

X1-versioner på ovanstående kablar
 • XLR kontakter på signalkabel
 • Spadar på högtalarkablar
 • Längre längd på högt.kabel
 • Högtalar-jumpers, för dubbla högt.terminaler

...............................................

Påminnelser om olika aktiviteter:

JBL-Rea....Då leverantören har för stort lager så Rear vi ut nya L100 och L82 till fantastiska priser. Vi ger dessutom paketpris om Ni vill köpa orginalstativ till dem. Vi har också några andra modeller som demoex med superfina priser...Kolla alltid under fliken "Erbjudanden" på vår hemsida, där hittar Ni det mesta.

Harbeth...Vi har två modeller kvar och i två olika färgalternativ som Ni också hittar under "Erbjudande". Här hjälper vi den förra leverantören som blivit av med märket att rea ut kvarvarande lager. Senaste modellerna och nya i kartong, med fri frakt. Bättre kan det inte bli.

 

Esoteric...håller som bäst på att ställa om i sitt sortiment, då de fått komponentbrist på vissa transformatorer och transistorer så gör det att man valt att flera modeller får utgå. Man kommer säkert med ersättningsmodeller när man hittat lösningar med alternativa komponenter. Så klart finns komponenter för reparationer osv, detta säkerställer man så klart. Detta innebär dock att flera av våra demo-modeller och nya i lager kommer reas ut. Vi kommer succesivt lägga ut detta på vår hemsida, Erbjudanden. Men är Ni smarta så ta kontakt redan nu och få första tjing.

F-05 (REA)

Reflektion

Med tanke på hur världen ser ut nu, dollarn rusar, även räntorna och inflationen lika så. Vår krona tar dessutom stryk mot de flesta valutor, Euron inte minst. Allt detta gör, tillsammans med generell komponentbrist och frakt-problematik att alla märken höjer sina priser rejält och flera modeller får stryka på foten och utgå. Utifrån detta perspektiv är det än roligare kunna ge Er ovanstående rabatter, så passa på vet ja..

Det är också anledningen till att det är så svårt prissätta Lasses FLOW kablar, men vår deadline för detta blir den 26:e November.

......

Nästa event / Mässa i Umeå 3-4/12

Lördagen och söndagen den 3-4 December så smäller det. Vår årliga Umeå-mässa går av stapeln. -Ja, vi kommer köra en varje år vid denna tid, är ambitionen.

Var?

Hos NOLIA i Umeå, som hyr ut konferenslokaler .. 

 Vad?

 5 mäss-rum

 • Specialelektronik, med Wisdom Audio, aktiva elektrostater..
 • JBL L100 med Mark Levinson
 • Odeon Helix...med McIntosh
 • XXX-Gold Note...(Lite hemligt ännu)
 • Begagnat-Vintage

Utanför kommer det finnas fika och LP-skivor till försäljning samt lite el-gitarrer och pedaler.

Beg-vintage-rummet kan ni hyra bord, 500kr samt vill ni sälja Er gitarr-pedaler så står Ni vid dem för 300kr.-Vi vet inte riktigt hur många platser det kommer bli, men anmäl Er till mig eller Mats, per mail så löser vi det.

Vi kommer ta 50kr inträde, vi vill gärna Ni betalar med Swish men vi kommer kunna ta emot kontanter också. Alla avgifter gäller för båda dagarna.

Detta FÅR Ni inte missa, årets event i Norr..

.......

Hoppas Ni får en bra dag och veckor tills vi ses, i Falun eller Umeå, blir lika trevligt hur som..:-)

Mvh

Lasse / Mats / Morgan 

 

Featured products

Save 11%
Save 11%